Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Kamperen

Autovrij
De camping heeft speciale parkeerplaatsen voor haar gasten. De kampeerplaatsen zijn autovrij zodat u er gerust van kunt zijn dat uw kinderen veilig kunnen spelen en lekker de ruimte hebben.


Kinderen

Natuurlijk is er op het Resort extra veel aan alle kinderharten gedacht! Diverse speelvelden met leuke speeltoestellen zijn aanwezig. Een potje voetballen, volleybal, glijden van de glijbaan, springen op de reuzentrampoline, het kan allemaal!

Sanitair

Het park beschikt over een verwarmd (vloerverwarming!) sanitairgebouw. Onder het genot van een gezellig muziekje doe je hier de afwas, wast de groenten of maakt de versgevangen vis schoon. Diverse schone en mooie toiletgroepen, douche-units, familiedouches en het ó zó leuke kindersanitair doen dagelijks dienst voor het hele gezin. Een wasserette in het gebouw zorgt voor fris gewassen en gedroogde kleding.

Kampeerplaatsen
Kamperen is in diverse vormen mogelijk. Het overgrote deel van de plaatsen zijn comfortplaatsen en beschikken over maar liefst 16 ampère stroom-, kabeltelevisie-, riool- en wateraansluiting.

Maar ook zijn er de voordelige tentplaatsen met 4 ampère stroomaansluiting. Voor de "back to nature-kampeerders" is het zelfs mogelijk (alleen met tent!) om op één van de eilandjes, welke omringd worden door water, te kamperen. Niet bang zijn: je overbrugt het water dan niet zwemmend, maar middels een boomstam óf loopbrug.

Voor een langere periode verblijven op Resort Land & Zee kan natuurlijk ook, er zijn voorseizoenplaatsen, seizoensplaatsen en naseizoenplaatsen.

Iedere morgen kunt u verse broodjes en beleg verkrijgen bij de receptie in het hotel. Zin in een ijsje, frisje, biertje, wijntje en een chipje… loop even binnen bij onze gezellige receptie!

NIEUW in Zeeland, kamperen met hotelfaciliteiten! Extra comfortabel kamperen op basis van Logies Ontbijt, Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) is mogelijk. U kunt dit vooraf of ter plaatse naar eigen wens reserveren voor de dagen dat u dit wenst.
Natuurlijk is het ook mogelijk om à la carte te eten in ons restaurant Zeeuws Verlangen. Gaat u op excursie of een dagje uit, neem dan een lunchpakketje mee! Wij zorgen voor al uw comfort!

Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek
Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Fax: +31 (0) 111 67 17 33 | Email: info@landenzee.nl
Resort Land & Zee | copyright © 2017