Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Hotel Land & Zee

Op 22 juni 2007 opende Resort Land & Zee haar deuren.

Nog nooit werd een hotel in deze unieke vorm gebouwd. De vorm sluit naadloos aan bij al uw fantasieën omtrent het thema "Land & Zee". Niet alleen de vorm, maar zeker ook de geweldige ligging, direct bij de duinovergang naar het fabuleuze Noordzeestrand.

Hotelkamers

Het hotel is voorzien van 32 tweepersoonskamers en 10 hotelchalets.
In de hotelkamers zijn er verschillende typen namelijk:

Standaardkamer:
Modern ingerichte tweepersoonskamer met 2 boxspring bedden (lits jumeaux), extra kussens, bureautje met stoel, één fauteuil, televisie, föhn, draadloos internet, koffie- en thee faciliteiten, badkamer met douche of bad (naar keuze), wastafel, toilet en een privéterras met natuurlijk uitzicht.

Familiekamer:
Twee standaardkamers (zie info hierboven) met tussendeuren, twee badkamers met bad en douche (4 slaapplaatsen).

Standaardpluskamer:
Modern ingerichte tweepersoonskamer met 2 boxspring bedden (lits jumeaux), extra kussens, bureautje met stoel, twee heerlijke fauteuils, koffie-en theefaciliteiten, televisie, föhn, draadloos internet, badkamer met douche, wastafel en toilet en een privéterras met natuurlijk uitzicht.

Suite:
Romantisch ingerichte suite met hemelbed, extra kussens, draadloos internet, televisie, föhn, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met douche en groot bad (>3m2), wastafel en toilet. Een privé buitenterras met een schitterend uitzicht over de kruising van de waterwegen "de Graevelinge" (De Graevelinge is de waterplas, welke gelegen is rondom het resort).

Hotelchalet:
Nieuwe hotelchalet met een verhoogd buitenterras met tuinmeubilair aan het water. De kamers zijn modern ingericht met 2 gedekte boxspringbedden (lits jumeaux), tafel met twee stoelen, flat tv, extra kussens, föhn, draadloos internet, badkamer met douche, toilet en handdoeken. Keuken met koelkast, gasfornuis, Senseo apparaat, waterkoker en een schoonmaakpakketje (geen keukenhanddoeken!). In Restaurant Zeeuws Verlangen kunt u iedere ochtend gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. De hotelchalet is geschikt voor maximaal 2 personen en 1 kind (niet ouder dan 2 jaar).

Bar/Restaurant Zeeuws Verlangen

Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend. Het is dan ook een schitterende ambiance om optimaal van het fascinerende uitzicht op het water te genieten. En zeelucht maakt hongerig! Restaurant Zeeuws Verlangen is dan ook de ideale plek om te genieten van het uitgebreide ontbijt of de creatieve maaltijden van onze koks. Uiteraard houden wij rekening met diëten, serveren wij vegetarische gerechten en wordt u bediend door vriendelijke en gastvrije medewerkers.

Zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen

Voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst, een feest of partij bent u bij Resort Land & Zee verzekerd van de volgende onderscheidende voordelen: goede bereikbaarheid, ruime gratis parkeergelegenheid, moderne faciliteiten, gastgerichte service en een uiterst vriendelijke prijsstelling. De vergaderzalen kenmerken zich door lichte kleuren en veel lichtinval door de ramen, welke van de vloer tot aan het plafond reiken. Een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm, prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken.

Wilt u uw bijeenkomst, feest of partij bij ons vieren? Wij maken voor uw gelegenheid graag een speciaal arrangement. Neemt u a.u.b. contact op voor meer informatie met: info@landenzee.nl

Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek

Exposities

In het gehele hotel vindt u kunst van verschillende kunstenaars. Deze bijzondere werken kunt u rustig bekijken onder het genot van een kopje koffie en misschien een heerlijke lunch. De meeste kunstwerken zijn ook te koop.

Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Fax: +31 (0) 111 67 17 33 | Email: info@landenzee.nl
Resort Land & Zee | copyright © 2017