Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Algemene campinginfo

Een stukje geschiedenis

Tot de jaren 80 was de totale oppervlakte van "Resort Land & Zee" geheel in gebruik voor de akkerbouw. Er kwam een stacaravan te staan en er werden een paar veldjes voor tenten gemaakt om de toeristen op het platteland te verwelkomen. In de loop der jaren breidde de boerderij zich uit met een minicamping.

Het groeiende bedrijf kreeg de naam "Camping de Pannehof". De oude koeienstal werd omgebouwd tot toiletgebouw en er kwam een kleine kampwinkel met voornamelijk verkoop van de zelf verbouwde landbouwproducten, verse broodjes en allerhande vismaterialen.

Ná jaren van plannensmeden werd er in 2005 door Gemeente Schouwen-Duiveland groen licht gegeven voor het aanleggen van een duinspeellandschap en het in ere herstellen van de oude zeearm, welke destijds de naam "De Graevelinge" droeg. In de jaren 1500 was deze zeearm een belangrijke verbinding voor de aanvoer van goederen naar het vaste land.

Het hotel, restaurant en de camping bevinden zich in dit prachtige stukje natuur direct onder het duinlandschap. De relatie met het agrarische bedrijf is echter niet uit het oog verloren. Nog steeds beschikt het Resort over een aantal agrarische hectare, waar de landbouwproductie door gaat. Maar vrije tijd vormt heden ten dage ons belangrijkste werk. Een lang verkozen droom die werkelijkheid geworden is!

Camping Land & Zee

De vroegere zeearm loopt dwars door het recreatieterrein en vormt een natuurplas van welliefst twee hectare en waaraan u direct kunt kamperen en recreëren. Een uniek gebied met diverse kampeerplaatsen en recreatie eilandjes in het water. Het geheel wordt gesierd door natuurlijke speelelementen, zoals echte duinen met een kruiptunnel, diverse overgangswegen over het water, een speeltuin, en een amfitheater.

Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek
Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Fax: +31 (0) 111 67 17 33 | Email: info@landenzee.nl
Resort Land & Zee | copyright © 2017