Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Resort Land & Zee

- Sleep - Eat - Drink - Camp & Stay Relaxed!


COVID-19

Blij nieuws! Resort Land & Zee komt weer tot leven!
Hotelkamers, verhuuraccommodaties en campingplaatsen zijn weer geopend. 

27-06-2020
We hebben een negatief reisadvies ontvangen van de Duitse overheid voor gasten die komen uit postcodegebied 33241-33335.

19-06-2020
Lieve gasten,

De Veiligheidsregio Zeeland heeft besloten dat we weer gasten mogen ontvangen in Zeeland, maar wel met een aantal restricties. Daar zijn we heel blij mee, want na al die tijd tegen een leeg, maar ó zo mooi park aan te hebben gekeken, snakken wij weer naar u, onze gasten.

Natuurlijk zijn we gebonden aan alle raadgevingen en protocollen van het RIVM, maar met de nodige aanpassingen omtrent 'social distancing', schoonmaak & nieuwe regelgevingen in en om het recreatiebedrijf, kunnen wij u weer op het vertrouwde niveau ontvangen.

Al onze kamers, hotelstudio's & glampingtenten beschikken over eigen sanitair en mogen weer verhuurd worden.

Ook Restaurant Zeeuws Verlangen is ook klaar gemaakt met de 1.5 m distance. De keuken is weer alle dagen van de week geopend. Reserveren van een tafel is wel aan te raden, gezien we aanzienlijk minder zitplaatsen hebben. Naast een tafelreservering in het restaurant, blijft het ook mogelijk afhaalgerechten af te halen of roomservice aan te vragen.

De camping is weer helemaal geopend. Het toiletgebouw mag ook weer gebruikt worden. Desalniettemin adviseren wij u zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen sanitaire voorzieningen (mits u hier over beschikt natuurlijk). Bent u met uw eigen gezin, probeert u dan als gezin tegelijkertijd gebruik te maken van het sanitairgebouw. Na gebruik van deze faciliteiten bent u wel verplicht uw handen te wassen.

Gelukkig vinden vele gasten de weg terug naar Zeeland op dit moment. Wilt u één van de laatste plaatsen wilt reserveren, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op..

Het mag weer :-). Laten we er samen voor gaan. Samen staan we sterk.
Keep safe!

Team Resort Land & Zee

De te reserveren accommodaties zijn te reserveren via http://www.landenzee.nl. 


***************************************************************************************************************

Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer,ligt aan de mond van de Brouwersdam, Resort Land & Zee.  
In deze bijzondere wateromgeving spot je een zeehond, zie je een ree & geniet je van de prachtige zonsondergangen. Met het strand op zo'n 150 meter afstand, slaap je 's avonds op het ritme van het geruis van de zee.  

Bij Resort Land & Zee verblijf je in een hotelkamer, een hotelchalet, een glampingtent of sta je met je eigen accommodatie op de ruime camping.   

In Restaurant Zeeuws Verlangen eet je streekproducten, drink & geniet je van het uitzicht over het water. Tegen de avond gaan de kikkers kwaken en zie je de zon langzaam achter de duinen verdwijnen.  

De volgende ochtend word je wakker van het geluid van de vogels en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bij zonnig weer kun je daarvan genieten op het terras aan het water, waar de lome karpers aan je voorbij zwemmen.

Dit is zo'n moment van rust, ruimte & vrijheid. Enjoy!! 


Wilt u direct boeken? Klik dan hieronder: Online Hotel Booking System


Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek
Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Email: [email protected]
Resort Land & Zee | copyright © 2020