Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Resort Land & Zee

- Sleep - Eat - Drink - Camp & Stay Relaxed!


Corona


Lieve gasten,

De maatregelen van de overheid zijn wederom aangescherpt. Dit betekent beperkende maatregelen voor iedereen! Wij begrijpen dat dit veel vragen en onzekerheden meebrengt. Bijvoorbeeld, wat dit betekent, voor uw geboekte vakantie bij ons. Ook wij staan voor een zeer onzekere tijd, maar wij blijven ons inzetten om u als gast te woord te staan!

Afgelopen vrijdagavond 27 maart is de nieuwe noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland bekend geworden en is besloten dat alle vakantieparken, campings en hotels in Zeeland dienen te sluiten voor recreatieve verblijven tot 10 mei aanstaande. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar https://www.hvzeeland.nl/nieuws/40913-toeristisch-nachtverblijf-niet-meer-toegestaan/

Annuleren van u bestaande reservering
wij nemen, voor nu, enkel annuleringen in behandeling met een aankomstdatum voor 10 mei aanstaande.

Heeft u een boeking voor 10 mei aanstaande en wilt u deze annuleren en omzetten naar een nieuwe datum (mogelijkheden tot 31.03 2021) of heeft u een specifieke vraag? Stuurt u een mail naar [email protected]

U zult begrijpen dat het ,ondanks onze inzet in deze uitzonderlijke situatie, het langer duurt voordat u antwoord krijgt. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Ondertussen werken wij, onder de richtlijnen van het RIVM, verder aan o.a. het onderhoud van het park en onze accommodaties. Ook treffen wij verdere voorbereidingen zodat wij straks, in betere tijden, weer helemaal klaar staan voor u als gast. Graag zien wij u weer terug bij Resort Land & Zee.

Met gastvrije groeten,

Team Resort Land & Zee

***

Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer,ligt aan de mond van de Brouwersdam, Resort Land & Zee.  
In deze bijzondere wateromgeving spot je een zeehond, zie je een ree & geniet je van de prachtige zonsondergangen. Met het strand op zo'n 150 meter afstand, slaap je 's avonds op het ritme van het geruis van de zee.  

Bij Resort Land & Zee verblijf je in een hotelkamer, een hotelchalet, een glampingtent of sta je met je eigen accommodatie op de ruime camping.   

In Restaurant Zeeuws Verlangen eet je streekproducten, drink & geniet je van het uitzicht over het water. Tegen de avond gaan de kikkers kwaken en zie je de zon langzaam achter de duinen verdwijnen.  

De volgende ochtend word je wakker van het geluid van de vogels en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bij zonnig weer kun je daarvan genieten op het terras aan het water, waar de lome karpers aan je voorbij zwemmen.

Dit is zo'n moment van rust, ruimte & vrijheid. Enjoy!! 


Wilt u direct boeken? Klik dan hieronder: Online Hotel Booking System


Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek
Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Email: [email protected]
Resort Land & Zee | copyright © 2020