Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Resort Land & Zee

- Sleep - Eat - Drink - Camp & Stay Relaxed!


COVID-19

Blij nieuws! Resort Land & Zee komt weer tot leven!
Hotelkamers, verhuuraccommodaties en campingplaatsen zijn weer geopend. 

12-05-2020

Lieve gasten,

De Veiligheidsregio Zeeland heeft besloten dat we weer gasten mogen ontvangen in Zeeland, maar wel met een aantal restricties. Daar zijn we heel blij mee, want na al die tijd tegen een leeg, maar ó zo mooi park aan te hebben gekeken, snakken wij weer naar u, onze gasten.

Natuurlijk zijn we gebonden aan alle raadgevingen en protocollen van het RIVM, maar met de nodige aanpassingen omtrent 'social distancing', schoonmaak & nieuwe regelgevingen in en om het recreatiebedrijf, kunnen wij u weer op het vertrouwde niveau ontvangen.

Al onze kamers, hotelstudio's & glampingtenten beschikken over eigen sanitair en mogen weer verhuurd worden.

Ook Restaurant Zeeuws Verlangen is ook klaar gemaakt met de 1.5 m distance. De keuken is weer alle dagen van de week geopend. Reserveren van een tafel is wel aan te raden, gezien we aanzienlijk minder zitplaatsen hebben. Naast een tafelreservering in het restaurant, blijft het ook mogelijk afhaalgerechten af te halen of roomservice aan te vragen.

Ook de camping mag deels weer open. Wij mogen u ontvangen als u beschikt over eigen sanitaire voorzieningen (chemisch toilet) en u kunt volstaan met het gebruik van het camper servicestation. Het algemene sanitair gebouw dient, tot nader info, gesloten te blijven tot 1 juli aanstaande. Dit kan de pret niet drukken, want vele van u zijn 'self supporting'.
Onze kampeerplaatsen beschikken over 16 Amp. stroom-, riool-, water- en CAI-aansluiting. We mogen nog niet alle plaatsen vullen, dus wanneer u wilt komen, reserveert u dan zo snel mogelijk. Voorlopig kijken we naar wat wel mag en dit is u en dit is voor nu rustig aan weer opstarten en u laten genieten van het resort, de natuur, het strand, het buiten zijn en natuurlijk uw gezelschap (max. 2 personen of met uw eigen gezinsleden) en dat alles op 1,5 meter afstand.

Het mag weer :-). Laten we er samen voor gaan. Samen staan we sterk.
Keep safe!

Team Resort Land & Zee

De te reserveren accommodaties zijn te reserveren via http://www.landenzee.nl. ***************************************************************************************************************

Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer,ligt aan de mond van de Brouwersdam, Resort Land & Zee.  
In deze bijzondere wateromgeving spot je een zeehond, zie je een ree & geniet je van de prachtige zonsondergangen. Met het strand op zo'n 150 meter afstand, slaap je 's avonds op het ritme van het geruis van de zee.  

Bij Resort Land & Zee verblijf je in een hotelkamer, een hotelchalet, een glampingtent of sta je met je eigen accommodatie op de ruime camping.   

In Restaurant Zeeuws Verlangen eet je streekproducten, drink & geniet je van het uitzicht over het water. Tegen de avond gaan de kikkers kwaken en zie je de zon langzaam achter de duinen verdwijnen.  

De volgende ochtend word je wakker van het geluid van de vogels en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bij zonnig weer kun je daarvan genieten op het terras aan het water, waar de lome karpers aan je voorbij zwemmen.

Dit is zo'n moment van rust, ruimte & vrijheid. Enjoy!! 


Wilt u direct boeken? Klik dan hieronder: Online Hotel Booking System


Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek
Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Email: [email protected]
Resort Land & Zee | copyright © 2020