Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Kamperen

Comfortabel recreëren aan het water en genieten van de vrijheid, rust en ruimte direct aan zee is uniek voor onze Zeeuwse streek.Wij verhuren kampeerplaatsen en accommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper.

Wij beschikken over comfortplaatsen met maar liefst 16 ampère stroom-, kabeltelevisie-, riool- en wateraansluiting. Daarnaast zijn er voordelige plaatsen met 4 ampère stroomaansluiting. Voor de “back to nature-kampeerders” is het mogelijk om op één van de eilandjes, welke omringd worden door water, te kamperen. Je overbrugt het water dan niet zwemmend, maar middels een boomstam óf loopbrug.

Iederere morgen kunt u verse broodjes verkrijgen bij de receptie in het hotel. Zin in een ijsje, frisje, biertje, wijntje en een chipje? Loop even binnen bij de receptie! Kamperen op basis van Logies Ontbijt, halfpension of volpension is mogelijk. U kunt dit vooraf of ter plaatse naar eigen wens reserveren voor de dagen dat u dit wenst. Natuurlijk is het ook mogelijk om à la carte te eten in het restaurant “Zeeuws Verlangen”. Gaat u op excursie of een dagje uit, neem dan een lunchpakketje mee.

Klik hier voor een plattegrond van het Resort >>>

Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek
Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Email: [email protected]
Resort Land & Zee | copyright © 2020