Resort Land & Zee, het hart van ontspanning...

Welkom op onze website

Ontbijtmedewerker gezocht (full- of parttime)

Ontbijtmedewerkers gezocht (aantal uren aan uw wensen aan te passen full- en parttime + weekend/vakantiekrachten zijn welkom!)


Heb jij geen problemen met vroeg opstaan? Voor ons prachtige hotel zijn wij per direct op zoek naar een ontbijtmedewerker/ster. Een combinatiefunctie met bediening, keukenhulp, huishouding behoort ook tot de mogelijkheden. We staan open voor al jullie opties, dus kom maar door:-)!! 
Ben je student en wil je alleen tijdens de weekenden en in de vakanties werken, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Functie-eisen

Wij verwachten: Een representatief voorkomen, een goede leer- en werkmentaliteit en een sociale, hartelijke persoonlijkheid. Mail ons je cv en we nodigen je graag uit voor een gesprek ter plaatse.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Een inspirerende werkomgeving tussen lieve & bovenal aardige collega. 
Een mooie werkplek midden in de natuur en aan het strand. 
En bovenal een goed salaris.

Restaurantmanager (m/v)

zelfstandig werkend en coachende gastheer/gastvrouw

Je bent verantwoordelijk voor de ultieme, ongedwongen beleving van gasten, waarbij zij zich zeker geen nummer mogen voelen. Om dat voor elkaar te krijgen, werk je consequent, professioneel, weet je een helicopterview te behouden en ben je gericht op elk detail. Jij bent het geheime ingrediënt! Samen met je team zorg jij ervoor dat er elke dag weer de gepaste en gezellige sfeer wordt neergezet. Je ondersteunt de bedrijfsleid(st)er waar mogelijk. Je bent een coachende, maar ook zelfstandig werkende gastheer/gastvrouw. Je kunt zelfstandig de zaak zelfstandig openen, maar ook afsluiten. Wat hebben we je te bieden?
Wij bieden: Een functie, waarbij je echt je stempel kunt drukken op de kwaliteit. 
De kans om deel uit te maken van een heel nieuw avontuur. 
Werken bij een bijzonder hotel net aan de mondig van de Brouwersdam. 
Een omgeving waarin je in de praktijk leert, jezelf verder ontwikkelt. Het is een pre als jij je diploma Sociale Hygiëne al in bezit hebt. Zo niet, dan bieden wij jou natuurlijk de kans om deze alsnog te behalen.

Uren in overleg (parttime -minimaal 4 dagen-, fulltime functies genieten de voorkeur).
Last but not least, het salaris. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we je een fraai marktconform salaris plus de nodige doorgroeimogelijkheden.  Lees jij jezelf terug in bovenstaande punten en wil jij samen met ons goedgehumeurde team hét visitekaartje worden? Stuur dan zeker je motivatie en CV. 

Prijscheck
en direct reserveren!

Aankomst
Vertrek
Resort Land & Zee Rampweg 28 4326 LK Scharendijke | Tel: +31 (0) 111 67 17 85 | Email: info@landenzee.nl
Resort Land & Zee | copyright © 2019