HART VAN ONTSPANNING

Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, ligt aan de mond van de Brouwersdam, Resort Land & Zee. In deze bijzondere wateromgeving spot je een zeehond, zie je een ree & geniet je van de prachtige zonsondergangen. Met het strand op zo'n 150 meter afstand, slaap je 's avonds op het ritme van het geruis van de zee.

Over Resort Land & Zee

 

Bij Resort Land & Zee verblijf je in een hotelkamer, een hotelstudio, een glampingtent, lodge of sta je met je eigen accommodatie op de ruime camping. 

In Restaurant Zeeuws Verlangen eet je streekproducten, drink & geniet je van het uitzicht over het water.  Tegen de avond gaan de kikkers kwaken en zie je de zon langzaam achter de duinen verdwijnen.  

De volgende ochtend word je wakker van het geluid van de vogels en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bij zonnig weer kun je daarvan genieten op het terras aan het water, waar de lome karpers aan je voorbij zwemmen.

Dit is zo'n moment van rust, ruimte & vrijheid. Enjoy!

Openingstijden / sluiting

Omgeving en Activiteiten

 

Tegenover het hotel ligt een prachtig duingebied waar veel vogels en reeën leven. Zelfs de koekoek hoort u roepen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgezet die u langs de meest bijzondere plekjes van het eiland leiden. Als u de duinen oversteekt komt u op het strand waar u kunt gaan wandelen, surfen, zeilen, vliegeren of vissen. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn fascinerende onderwaterwereld, regelmatig zijn hier ook zeehonden te zien. Voor cultuur kunt u een dagtrip maken naar Vlissingen of Middelburg en daar een van de vele monumenten bezichtigen, musea of atractieparken bezoeken. Gezelligheid hoeft u niet ver te zoeken; het centrum van Renesse heeft een veelzijdig uitgaansleven.

Strand
Fietsverhuur
Strand

Strand

 

Op zo’n 150 meter afstand vindt u het strand !

De duinovergangen bij Our Seaside en Beachclub Perry’s zijn bereikbaar voor o.a. rolstoel en buggy.

Tijdens het badseizoen, van 1 mei tot 1 oktober mogen honden alleen aangelijnd op het strand van 10.00 uur ’s morgens tot 19.00 uur ’s avonds. Paarden zijn toegestaan tussen 19.00 uur ‘s avonds en 10.00 uur ‘s morgens.  Voor overige bijzondere bepalingen kunt u de informatieborden bij de duinovergangen raadplegen.

Fietsverhuur

Voor meer informatie over de omgeving en evenementen verwijzen wij u graag naar de website van VVV Zeeland : https://www.vvvzeeland.nl/nl/eilanden/schouwen-duiveland/evenementen/

Vacature stage receptie

 

Ben jij onze nieuwe collega aan de receptie van ons schitterende resort direct gelegen aan de Brouwersdam en het strand van Renesse ?

 

Als stagiair in de receptie ben jij ons visitekaartje. Je bent verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van onze hotel/campinggasten, voorziet de gasten van informatie, beantwoordt de telefoon, behandeld de mail en neemt reserveringen aan. Ook shopwerkzaamheden, zoals broodjesverkoop, fietsverhuur etc. behoren tot de werkzaamheden.

 

Competenties:

Je bent enthousiast, flexibel, zelfstandig, bereid om in de avonduren en weekenden te werken, spreekt goed Nederlands en het liefst ook Duits en/of Engels en je kan goed met drukte omgaan.

 

Wat bieden wij ?

Wij bieden verblijfsgelegenheid voor de stageperiode, uiteraard mag je mee eten op werkdagen, vrije dagen in overleg, een team van gezellige collega's met hart voor het bedrijf en kans op een vaste aanstelling.

 

Hebben wij jou interesse gewekt, stuur dan een e-mail naar info@landenzee.nl en wie weet word jij binnenkort onze collega !

U kunt contact met ons opnemen op elke manier die u het beste uitkomt. Wij zijn 24/7 bereikbaar via e-mail. U kunt ook het snel contactformulier hieronder gebruiken. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Socials


Telefoon


Adres


Rampweg 28

4326 LK  Scharendijke

​​​​​​​info@landenzee.nl