HART VAN ONTSPANNING

Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, ligt aan de mond van de Brouwersdam, Resort Land & Zee. In deze bijzondere wateromgeving spot je een zeehond, zie je een ree & geniet je van de prachtige zonsondergangen. Met het strand op zo'n 150 meter afstand, slaap je 's avonds op het ritme van het geruis van de zee.

Over Resort Land & Zee

 

Bij Resort Land & Zee verblijf je in een hotelkamer, een hotelstudio, een glampingtent, lodge of sta je met je eigen accommodatie op de ruime camping. 

In Restaurant Zeeuws Verlangen eet je streekproducten, drink & geniet je van het uitzicht over het water.  Tegen de avond gaan de kikkers kwaken en zie je de zon langzaam achter de duinen verdwijnen.  

De volgende ochtend word je wakker van het geluid van de vogels en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bij zonnig weer kun je daarvan genieten op het terras aan het water, waar de lome karpers aan je voorbij zwemmen.

Dit is zo'n moment van rust, ruimte & vrijheid. Enjoy!

Openingstijden / sluiting

Covid-19 / Corona

 

Je bent van harte welkom!

 

Wij zijn blij dat we open zijn voor onze hotelgasten en verwelkomen je dus heel graag. 

De extra maatregelen die we hebben genomen om jouw veiligheid tijdens jouw verblijf bij ons te vergroten:


  • Handdesinfectiemiddelen in alle openbare ruimtes.
  • Sanitaire voorzieningen, oppervlaktes, openbare ruimtes enz. worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd.
  • Bij de hotelentree kunnen alle gasten hun handen extra desinfecteren.
  • De receptiemedewerkers zijn deels afgeschermd met plexiglas, waardoor er altijd voldoende afstand bewaard kan blijven.
Zeeuwse maatregelen Coronavirus

Omgeving en Activiteiten

 

Tegenover het hotel ligt een prachtig duingebied waar veel vogels en reeën leven. Zelfs de koekoek hoort u roepen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgezet die u langs de meest bijzondere plekjes van het eiland leiden. Als u de duinen oversteekt komt u op het strand waar u kunt gaan wandelen, surfen, zeilen, vliegeren of vissen. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn fascinerende onderwaterwereld, regelmatig zijn hier ook zeehonden te zien. Voor cultuur kunt u een dagtrip maken naar Vlissingen of Middelburg en daar een van de vele monumenten bezichtigen, musea of atractieparken bezoeken. Gezelligheid hoeft u niet ver te zoeken; het centrum van Renesse heeft een veelzijdig uitgaansleven.

Strand
Fietsverhuur
Massage
Strand

Strand

 

Op zo’n 150 meter afstand vindt u het strand !

De duinovergangen bij Our Seaside en Beachclub Perry’s zijn bereikbaar voor o.a. rolstoel en buggy.

Tijdens het badseizoen, van 1 mei tot 1 oktober mogen honden alleen aangelijnd op het strand van 10.00 uur ’s morgens tot 19.00 uur ’s avonds. Paarden zijn toegestaan tussen 19.00 uur ‘s avonds en 10.00 uur ‘s morgens.  Voor overige bijzondere bepalingen kunt u de informatieborden bij de duinovergangen raadplegen.

Fietsverhuur
Massage

Voor meer informatie over de omgeving en evenementen verwijzen wij u graag naar de website van VVV Zeeland : https://www.vvvzeeland.nl/nl/eilanden/schouwen-duiveland/evenementen/

U kunt contact met ons opnemen op elke manier die u het beste uitkomt. Wij zijn 24/7 bereikbaar via e-mail. U kunt ook het snel contactformulier hieronder gebruiken. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Socials


Telefoon


Adres


Rampweg 28

4326 LK  Scharendijke

​​​​​​​[email protected]