HART VAN ONTSPANNING

Resort Land & Zee beschikt over 2 zalen, welke te combineren zijn tot 1 grote zaal. De zalen kenmerken zich door lichte kleuren, veel lichtinval door de ramen welke van de vloer tot aan het plafond reiken.

Vergaderen

 

De vergaderzalen hebben een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm “de Graevelinge”, ‘het prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken. De zalen beschikken over alle mogelijke audiovisuele middelen en een klimaatbeheerssysteem.

 

Dagarrangementen zijn inclusief: 

Gebruik vergaderzaal, gebruik draadloos internet (WIFI), koffie/thee en een Zeeuwse lekkernij bij aankomst, koffie/thee/spa blauw en mints tijdens de bijeenkomst, gebruik van een Flip-over (tevens whiteboard) met papier/stiften en toolkit, papier en pennen.

Meerdaagse arrangementen: 

Tijdens een meerdaags verblijf wordt er overnacht in onze hotelkamers, welke een fraai uitzicht bieden over water en duinen.

Een break ... ,100 meter lopen en u bent op het strand.

 

's Morgens vergaderen en 's middags na de lunch iets cultureels, actiefs of creatiefs op het natuurterrein van Resort Land & Zee of op het nabije strand? Wij verzorgen alles, tot in de puntjes, voor u!

Feesten en Partijen

 

Familiefeesten, huwelijksfeesten, jubilea, verjaardagen of gezellige diners. Voor iedere gelegenheid bent u bij Land en Zee aan het juiste adres. Van een barbecue op ons terras met uitzicht op de oude zeearm de ‘Graevelinge’ of een heerlijk diner in ons restaurant, geef uw wensen door aan ons en wij maken graag voor u een offerte op maat.

Bruiloften

 

Resort Land en Zee is een officiële trouwlocatie!

 

Omdat het huwelijk de mooiste dag van jullie leven moet zijn, wordt alles van A tot Z geregeld. U kunt bij ons terecht van de ceremonie tot aan het feest en uiteraard is er ook de mogelijkheid te overnachten in onze romantische bruidssuite. Wij verzorgen de dag van uw leven tot in de puntjes !!!

 

U kunt telefonisch of per mail een offerte aanvragen, maar uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken.

U kunt contact met ons opnemen op elke manier die u het beste uitkomt. Wij zijn 24/7 bereikbaar via e-mail. U kunt ook het snel contactformulier hieronder gebruiken. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Socials


Telefoon


Adres


Rampweg 28

4326 LK  Scharendijke

​​​​​​​info@landenzee.nl