HART VAN ONTSPANNING

Resort Land & Zee beschikt over 1 vergaderzaal,  voor maximaal 20 personen.

De zaal kenmerkt zich door lichte kleuren, veel lichtinval door de ramen welke van de vloer tot aan het plafond reiken.

Vergaderen

 

De vergaderzaal heeft een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm “de Graevelinge”, ‘het prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken. De zaal beschikt over alle mogelijke audiovisuele middelen en een klimaatbeheerssysteem.

 

Dagarrangementen zijn inclusief: 

Gebruik vergaderzaal, gebruik draadloos internet (WIFI), koffie/thee en een Zeeuwse lekkernij bij aankomst, koffie/thee/spa blauw en mints tijdens de bijeenkomst, gebruik van een Flip-over (tevens whiteboard) met papier/stiften en toolkit, papier en pennen.

Meerdaagse arrangementen: 

Tijdens een meerdaags verblijf wordt er overnacht in onze hotelkamers, welke een fraai uitzicht bieden over water en duinen.

Een break ... ,100 meter lopen en u bent op het strand.

 

's Morgens vergaderen en 's middags na de lunch iets cultureels, actiefs of creatiefs op het natuurterrein van Resort Land & Zee of op het nabije strand? Wij verzorgen alles, tot in de puntjes, voor u!

U kunt contact met ons opnemen op elke manier die u het beste uitkomt. Wij zijn 24/7 bereikbaar via e-mail. U kunt ook het snel contactformulier hieronder gebruiken. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Socials


Telefoon


Adres


Rampweg 28

4326 LK  Scharendijke

​​​​​​​info@landenzee.nl